Vintern – Möjligheternas årstid (15 skäl till att uppskatta den)

Vintern är en årstid som många av oss tycker är ganska jobbig och utmanande på många sätt. För många är den synonym med vinterkräksjuka, förkylningar, kyla, mörker, slask och halt väglag. De må vara baksidor med denna årstid men Alexander försöker i denna hemmavideo istället att vända på det hela och måla upp det som faktiskt är härligt, positivt och fantastiskt med vintern.
För det finns, trots all, mycket fantastiskt med vintern som man kan glädjas åt och som man inte kan göra eller njuta av under andra årstider.
Det är dessa saker som Alexander försöker lyfta fram så att lyssnarna tar detta i beaktande nästa gång de beklagar sig över vintern. För ska man bli en vinnarskalle så måste man bli expert på att vända det jobbiga och problematiska till något unikt, positivt och möjligt istället.

Väder, vind och klimat är en typisk sådan grej som man ändå inte kan styra över, så varför inte göra det bästa utav det istället? Våren kommer ju ändå till slut så varför inte bespara sig allt jämrande och göra resan dit betydligt lättare i sinnet?

Länk till Vinnarpodden och avsnittet med samma tema (dock utan video). Lyssna gärna på avsnittet eller tidigare avsnitt:

https://www.spreaker.com/user/15108394/vinnarpodden-24-jan-2022-avsnitt-44-redi

Kort om Alexander
Alexander är en f d analytisk kemist och elitidrottare som 2019 sade upp sig från sin femåriga tjänst på ett större LifeScience-företag för att istället påbörja diverse projekt inom personlig utveckling där Vinnarskolan var ett av dem. Han idrottar för övrigt fortfarande på elitnivå i viss mån, även om satsningen inte är lika hård som tidigare.
Läs gärna mer om Vinnarskolan nedan eller på hemsidan (vinnarskolan.se)

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre, mer dynamiskt och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling.
Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.

Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
/Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: