Vasaloppet 2024 – Det kanske jobbigaste jag någonsin genomfört

Det är skillnad på att åka Vasalopp och Vasalopp om ni förstår jag menar. Att man tidigare genomfört det två gånger under ganska goda förhållanden kan bara förbereda en marginellt för ett Vasalopp under betydligt trögare förhållanden, som var fallet igår (när jag spelade in denna film).

Det är jobbigt nog som det är när föret är bra (inte minst mentalt) men när det är riktigt dåligt och trögt (som igår) är det nästintill en mardröm som knappt går att förbereda sig på. Jag tror nog aldrig att jag varit så trött efter ett motionslopp som jag var under gårdagens Vasalopp. Det som i fjol tog mig under sju timmar tog mig i år kring 8:12, trots att jag var i bättre form.

Inget av mina 11 maratonlopp, 8 Lidingölopp eller tidigare Vasalopp kommer ens i närheten.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

-Hemsida: vinnarskolan.se
-Instagram: https://www.instagram.com/alexsoderbergvinnarskolan/
-Rumble: https://rumble.com/c/c-3726497
-Facebook: https://www.facebook.com/vinnarskolan.se/
-Vinnarpodden (Spreaker): https://www.spreaker.com/show/vinnarp…

#vinnarskolan #alexandersoderberg #personligutveckling

Dela visdomen!

Se även: