Värmen skördar sina offer

Detta års upplaga av Stockholm Halvmarathon var i svettigaste laget och kanske det hittills varmaste långloppet som jag sprungit. Fastän man blev seg i värmen och farten saktades ned får man vara glad att kroppen mådde rätt bra i övrigt och att man hade lite aptit samma kväll.

Överlag får man vara tacksam att man inte hörde till de stackare som kollapsade under loppet och behövde åka ambulans. Vädret var säkert fantastiskt för publiken och funktionärerna men desto jobbigare för oss som sprang. Det känns dock som att det trots allt går åt rätt håll, trots missad måltid med tre minuter (jag skyller den delvis på värmen).

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: