Tillbaka på platsen där både jag och Vinnarskallen började växa

Efter 3 1/2 års frånvaro pga reserestriktioner och personliga scheman som varit svåra att kombinera var man äntligen tillbaka på platsen där både college-sagan började en gång i tiden (sensommaren 2008).
Det var platsen som erbjöd mig ett generöst idrottsstipendium och där jag under fyra års tid kom att vara college-idrottare på högsta nivå.

Det var minst sagt en utmanande tid där man många gånger undrade hur man skulle klara av både krävande studier och idrott på hög nivå. Vissa gånger fick det ena eller det andra stryka på foten lite men överlag bleknade svårigheterna jämfört med hur mycket man växte som människa under denna tid.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: