Think & Grow Rich – Del 9 av 13 (Mastermind)

Think and Grow Rich – Del 9 av 13 (Mastermind)

I det nionde avsnittet av ”Think & Grow Rich” går Alexander och Tobbe igenom grundprincip nummer nio som är ”mastermind” eller ”geniet” på svenska. Vad menas egentligen med mastermind och hur kan man förvärva ett sådant? Och vad skiljer mastermind från en mastermind-grupp? (De är faktiskt två olika saker). Finns det kanske en anledning till att många framgångsrika personer har ett helt lag av personer vid sin sida?

Ett är åtminstone säkert och det är att du behöver omge dig med rätt sorts människor ifall du vill bli framgångsrik. Personerna i din närmaste omgivning påverkar trots allt dina tankegångar, ditt synsätt och framförallt dina handlingar. Då du inte har förmågan att på egen hand kunna och utföra precis allt som behövs på vägen mot dina mål är det därför viktigt att omge dig med personer som både lyfter och kompletterar dig.

Det finns kanske en viss sanning hos uttryck som: ”Att slå sina kloka huvuden ihop”

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

-Hemsida: vinnarskolan.se
-Instagram: https://www.instagram.com/alexsoderbergvinnarskolan/
-Rumble: https://rumble.com/c/c-3726497
-Facebook: https://www.facebook.com/vinnarskolan.se/
-Vinnarpodden (Spreaker): https://www.spreaker.com/show/vinnarp…

#vinnarskolan #alexandersoderberg #personligutveckling

Dela visdomen!

Se även: