Think & Grow Rich – Del 11 av 13 (Det undermedvetna)

I den elfte delen av Napoleon Hill’s framgångsbibel går Alexander & Tobbe igenom det kortaste men kanske mest intressanta kapitlet i boken; Det ’undermedvetna’.
Vad är det egentligen och varför har det en sådan kraft och potential som väldigt få verkar vara medvetna om?

Författaren betonar och pratar om det undermedvetna i nästan varje kapitel och vilken hävstång det kan bli bara vi matar det med rätt sorts tankegods och känslor. Betyder det att vi kanske har förmåga att påverka det i konstruktiv riktning så att det gynnar oss snarare än ställer till det för oss?

I så fall borde kännedomen om och bemästrandet av ens tankar och känslor vara något högprioriterat hos varje individ.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: