Think & Grow Rich Del 10 av 13 (Sexuell omvandling)

den tionde delen av Napoleon Hill’s bästsäljare går Alexander och Tobbe igenom den kanske mest kontroversiella och omtalade av grundprinciperna: Den som handlar om ’sublimering’ eller ’sexuell omvandling’.
Varför lyckas så få män nå en skyhög nivå inom sina respektive områden och samtidigt behålla fokus och en outtröttlig energi över tid?
Och varför tenderar denna grupp män att ha en energi och utstrålning som få andra kan mäta sig med?

Detta menar författaren beror på att de har förmågan att både kontrollera och även kanalisera sin kraftiga sexuella energi och låta den få ett värdigt utlopp inom andra områden. Det är denna omvandling/kanalisering som flertalet framgångsrika män i historien har använt sig av för att kunna fokusera 100% och bli bäst (eller bland de bästa) inom sina områden. Kan det kanske vara därför som denna kraftiga drift och energi funnits där från första början och har så gjort genom mänsklighetens historia?

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: