Tankar efter mitt livs tionde mara

Lördagen den 22 juli sprang jag mitt andra Königschlösser marathon i bayerska Füssen, som även blev mitt livs tionde maratonlopp. Fastän det inte blev något personbästa även denna gång var det ett helt okej lopp med tanke på förutsättningarna. Resan till Skottland (med vännerna) dagarna innan hade nog tagit en hel del på krafterna.

Jag slutade ändå på andra plats totalt, först i min åldersklass (M35) och sprang hela 22 sekunder snabbare än jag gjorde i årets Stockholm Marathon. Så nog finns det betydligt mer att hämta.

Överlag var det ett mycket trevligt och välordnat arrangemang, med fantisk publik och engagerade funktionärer. Vädret var även det bästa möjliga med 17-18 grader och mestadels mulet väder. Det enda som saknades var en blåsorkester som spelade lite oktoberfestmusik.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: