Sommaren är kanske bästa årstiden – För träning

Jag berättar varför sommaren är den kanske bästa årstiden när det gäller träning och varför man bör ta tillfället (dvs sommarmånaderna) i akt, oavsett ifall man avser komma i form eller endast vill upprätthålla en god form. Åtminstone för oss som bor i Norden eller på Brittiska öarna. Det är dessutom under sommaren som de flesta har lite ledig tid dessutom så det finns inga ursäkter till att inte hålla igång åtminstone litegrann under sommarledigheten.

För i ärlighetens namn; ifall man inte lyckas hålla igång under sin lediga tid, hur ska man då förväntas göra det när man är tillbaka på jobbet och den lediga tiden är betydligt mindre?
Passa därför på att förena nytta med nöje under sommarmånaderna.
Alexander ger er därför tio bra skäl till varför sommaren är perfekt för fysiska aktiviteter av olika slag.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

-Hemsida: vinnarskolan.se
-Instagram: https://www.instagram.com/alexsoderbergvinnarskolan/
-Rumble: https://rumble.com/c/c-3726497
-Facebook: https://www.facebook.com/vinnarskolan.se/
-Vinnarpodden (Spreaker): https://www.spreaker.com/show/vinnarpodden_2

Dela visdomen!

Se även: