Ska jag verkligen fortsätta med dessa filmer?

Detta är en fråga som jag börjat begrunda på sistone och den är minst sagt berättigad med tanke på det klena resultatet denna YT-kanal uppvisat under de 1 1/2 år som den funnits.
Är det lönt att fortsätta när antalet prenumeranter är i princip lika med antalet filmer och materialet ändå inte når ut?

Det börjar kännas allt mindre värt besväret att lägga ned både tid och engagemang på saker som inte leder någonvart. Eller så får man kanske omvärdera sin strategi och ge ut mer högkvalitativa filmer lite mer sällan.

Det är inga lätta beslut jag har framför mig men ibland handlar det trots allt om att våga överge de tillvägagångssätt som inte ger några märkbara resultat.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: