Samtal med Victor Smångs – en av Sveriges bästa löpare just nu

Under ett träningsläger i Portugal den gångna veckan fick jag (Alexander) tillfället och äran att spela in ett inspiererande samtal med klubbkamraten, tillika mästerlöparen Victor Smångs som just nu är en av Sveriges snabbaste löpare på milen.

Olikt många andra löpare som blivit riktigt bra började Victor väldigt sent med löpning på elitnivå (först vid 33 års-ålder), något som för många anses som alldeles för sent. Dock har han bevisat att det går att bli en av Sveriges snabbaste löpare, långt efter fyllda 30.

Någonting som tydligt bevisar att det handlar mer om Vinnarskalle, rätt inställning och uthållighet snarare än perfekta förutsättningar och rätt idrottsbakgrund.

Länk till Victors Instagram:
https://www.instagram.com/victorsmangs/

Länk till Vinnarskolans Instagram:
https://www.instagram.com/vinnarskolan88/

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: