Så var det dags igen – för ännu en mara (i en ny stad)

Imorgon (Söndag) springer jag mitt livs sjunde maratonlopp och delar därför med mig av lite tankar om både det och resmålet i sig. Resan avslutas ju i princip med denna pärs som sträcker sig över 4,22 mil på Ljubjanas gator. En stad som för övrigt, trots sin ringa storlek, har mycket vackert och härligt att erbjuda, oavsett ålder och intressen.
Efter Reykjavik är det nog Europas i särklass tryggaste och renaste huvudstad (man kan t o m dricka kranvattnet). Dock är vädret något mildare och mindre blåsigt än i den isländska huvudstaden.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: