Så underlättar du omställningen till vintertid

Jag och Lennart (från Vitales) pratar lite om hur man smidigast kan tackla övergången till vintertid, som faktiskt är lite av en utmaning för många. I synnerhet för de som lider av så kallade höst- och/eller vinterdepressioner (så kallad årstidsbunden depression).

Omställningen till vintertid blir ju särskilt påtaglig för de som bor på våra nordliga breddgrader med, distinkta årstider och stora kontraster mellan sommar och vinter.

Kort om Lennart
Lennart står bakom verksamheten Vitales, med den grundläggande tanken att upplysa, nätverka och samverka. För att få människor våga ta steget med eget ansvar för att leva livet till det bättre. Med ledorden att leva i nuet med känna lycka, glädje och harmoni, där vi samverkar istället för konkurrera. Vitales bedriver även verksamhet, där Lennart coachar och finns som medmänniska för de som söker hjälp & support.”

Länkar till Lennarts Youtube-kanal och hemsida:
– / @uc2qzze1zxxhoy02pvrbihca
-vitales.se

Kort om Alexander
Alexander är en f d analytisk kemist och elitidrottare som sade upp sig från sin femåriga tjänst på ett större LifeScience-företag för att istället påbörja diverse projekt inom personlig utveckling där Vinnarskolan var ett av dem. Detta samtidigt som han tränar på inför Maraton och andra långlopp så gott det går. Hans många erfarenheter från idrotten, de olika arbetsplatserna, resorna och åren på främmande orter är något som format hans liv till stora delar och som han gärna använder som inspirationskälla till sitt material.

Läs gärna mer om Vinnarskolan nedan eller på hemsidan (vinnarskolan.se)

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

-Hemsida: vinnarskolan.se
-Instagram: https://www.instagram.com/alexsoderbergvinnarskolan/
-Rumble: https://rumble.com/c/c-3726497
-Facebook: https://www.facebook.com/vinnarskolan.se/
-Vinnarpodden (Spreaker): https://www.spreaker.com/show/vinnarp…

#vinnarskolan #alexandersoderberg #personligutveckling

Dela visdomen!

Se även: