Så når du dina träningsmål träningsmål– Del 3 av 10 (God självkännedom)

I den tredje delen i serien tar jag (Alexander) upp ännu en vanlig faktor som leder till att merparten inte lyckas nå sina träningsmål vilket är dålig självkännedom. Ska man nå sina drömmål när det gäller träningen är det viktigt att lära känna sin kropp, veta hur den fungerar och vad den svarar/reagerar på. Gör man inte det är det stor risk att diverse varningssignaler ignoreras och att man får dras med långvariga sjukdomar och skador som följd.

Därför är det viktigt att lära känna sin kropp så att man kan identifiera dess signaler i godan tid. Något som kan hjälpa en lite på traven i denna process är att skaffa sig lite baskunskaper i mänsklig fysiologi så att man vet lite om hur människokroppen är uppbyggd och fungerar. Då blir det dels lättare att identifiera varningssignalerna men även att kunna granska diverse träningstips.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin.
Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

-Hemsida: vinnarskolan.se
-Instagram: / alexsoderbergvinnarskolan
-Rumble: https://rumble.com/c/c-3726497
-Facebook: / vinnarskolan.se
-Vinnarpodden (Spreaker): https://www.spreaker.com/show/vinnarp…

#vinnarskolan #alexandersoderberg #personligutveckling

Dela visdomen!

Se även: