Så når du dina träningsmål – Del 6 av 10 (uthållighet)

I den sjätte delen av miniserien går jag igenom den kanske mest underskattade egenskapen som krävs för att nå sina träningsmål, nämligen uthålligheten. Att uppnå eftersträvansvärda mål i sitt liv är ingen lätt uppgift då det kräver en stor och kontinuerlig ansträngning över tid. Lägg märke till min betoning på ’kontinuerlig’, dvs att du fortsätter träna över tid, gnetar på och inte ger upp, trots motgångar, bristande motivation och resultat som ännu inte syns.

I slutändan är det den som har uthålligheten och envisheten att fortsätta (trots motgångar och omgivningens fördömanden) som kommer att dra det längsta strået, alla gånger. Den som ger upp för lättvindigt kommer däremot snart att vara tillbaka på ruta ett.

”A quitter never wins and a winner never quits”

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: