Så når du dina träningsmål – Del 4 av 10 (efterforskningar)

I den fjärde delen i serien går jag igenom en väldigt underskattad faktor när det gäller att nå ens träningsmål, nämligen: ’efterforskningar’. Innan du tar dig an ett ambitiöst och eftersträvansvärt träningsmål behöver du ta reda på lite fakta och saker om själva träningsformen (och lite runtomkring) innan du sätter igång.

Åtminstone ifall du vill vara bättre förberedd och minska risken för skador, sjukdomar och stora återkommande bakslag som urholkar din motivation. Ju bättre förberedd du är, desto smidigare kommer du att ta dig förbi de många hindren längs vägen. För att komma i form är inte lätt utan tar mycket tid, kraft och engagemang där åtminstone delar av tiden bör ägnas åt lite förberedelser.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: