Så motverkar vi polariseringarna (i samhället)

Alexander och Lennart pratar om ett ständigt aktuellt och angeläget ämne som inte bara skapar hat, ilska och splittring i samhället utan för många även trasar sönder både privatliv och relationer:
Nämligen, den ökande polariseringen (inom flertalet frågor) som till stora delar eldas på av det s k ”etablissemanget” inom framförallt media och politik. Dvs, av samma människor som säger sig vilja motverka den och verka för enighet och försoning.

Men vad kan man själv göra för att inte fångas upp utav den utan istället försöka mildra den så långt det är möjligt?
Det handlar bland annat om att inse själva huvudsyftet bakom ”söndra och härska-taktiken”, att inte låta sig fångas upp i känslostormar och att vara ödmjuk inför både sina egna och andras brister.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

-Hemsida: vinnarskolan.se
-Instagram: https://www.instagram.com/alexsoderbergvinnarskolan/
-Rumble: https://rumble.com/c/c-3726497
-Facebook: https://www.facebook.com/vinnarskolan.se/
-Vinnarpodden (Spreaker): https://www.spreaker.com/show/vinnarp…

#vinnarskolan #alexandersoderberg #personligutveckling

Dela visdomen!

Se även: