Så lyckas du med träningen Del 7 av 10 (självdisciplin & självkontroll)

Ska du lyckas nå dina träningsmål (eller andra svåra, eftersträvansvärda mål i livet) behöver du en stor dos självdisciplin och självkontroll. Det förstnämnda då du behöver träna kontinuerligt och regelbundet över tid, fastän du kanske inte har lust eller känner för det andra dagar.

Det sistnämnda eftersom du behöver kontrollera både vad du stoppar i dig och matar dina sinnen med. Vill du ha storslagna resultat kräver det vissa uppoffringar i ditt liv och det är upp till dig ifall du vill ha dessa resultat eller ej. Större resultat kräver en större uppoffring.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: