Så lyckas du med träningen Del 5 av 10 (ta råd från rätt personer)

I den femte delen av miniserien går jag igenom något som många missar (oftast omedvetet) under resan mot sina träningsmål, nämligen de personer man hämtar sina träningsråd från när man börjar med en ny träningsform (eller återupptar en mer bekant sådan).
Tumregeln bör alltid vara att fråga och ta råd från någon som över tid har erhållit goda resultat genom träningsformen ifråga.

I egenskap av elitidrottare är jag faktiskt själv tveksam till ifall aktiva elitidrottare verkligen är de bäst lämpade att ge träningsråd till vanliga motionärer då förutsättningarna och målen för dessa två grupper är ganska så olika. Elitidrottare som klivit ned från elitnivån och numera är motionärer anser jag dock vara bättre lämpade att ge träningsråd till denna grupp då fokus och ambitioner är på en liknande nivå.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: