Så kan du värja dig mot gifterna i omgivningen – Del 2 av 2

Alexander tar i denna film upp hur man bäst kan värja sig mot ytterligare fem av de vanligaste gifterna i vår omgivning. Även ifall vi givetvis inte kan eliminera dem helt så kan vi åtminstone kraftigt reducera dem och på så sätt höja vår livskvalité avsevärt.
I den förra filmen tog han upp fyra vanliga gifter i form av hormonstörande ämnen i hygienartiklar, kemikalierna i rengöringsprodukter, buller/bakgrundsbrus och diverse mikrovågsstrålning som vi ständigt omges av.

I denna film tar han upp ytterligare fem i form av luftföroreningar (inomhus och utomhus), läkemedel & kosttillskott, maten vi äter och dricker, propaganda från massmedierna och giftiga människor. Det går egentligen att göra hur många program som helst inom detta ämne men dessvärre finns det bara tid till att gå igenom en del av gifterna och då måste man komprimera programmen.

Länken till NBC’s nyhetsuppslag (om giftiga kosttillskott) från 2016:
https://www.youtube.com/watch?v=cJlT5Sdr-YQ

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: