Så kan du värja dig mot gifterna i omgivningen (del 2 av 2)

Vill man kunna bli en vinnare i sitt eget liv så behöver man eliminera, eller åtminstone kraftigt reducera, sådant som urholkar ens livskvalité och hälsa då man inte kan göra mycket ifall den är förstörd. En sådan sak är onekligen alla de gifter som finns i vår närmaste omgivning.

I denna andra del av två tar jag upp några exempel på hur man kan värja sig mot flertalet av de vanligaste gifterna som vi omges av dagligen. I denna första del tar jag därför upp hur man bäst värjer sig mot:
Hormonstörande ämnen i hygienartiklar, kemikalierna i rengöringsprodukter, buller/bakgrundsbrus och diverse mikrovågsstrålning (i diverse elektronik).

Att hålla dem till ett minimum minskar inte enbart risken för diverse framtida krämpor (framförallt olika cancerformer och nervskador) utan förbättrar även hälsan och därmed livskvalitén.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin.
Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

-Hemsida: vinnarskolan.se
-Instagram: https://www.instagram.com/alexsoderbergvinnarskolan/
-Rumble: https://rumble.com/c/c-3726497
-Facebook: https://www.facebook.com/vinnarskolan.se/
-Vinnarpodden (Spreaker): https://www.spreaker.com/show/vinnarp…

#vinnarskolan #alexandersoderberg #personligutveckling

Dela visdomen!

Se även: