Passa på att vistas ute i solen och vårvärmen (medan tid ännu finns)

Efter denna kyliga start på våren är värmen och solen väldigt välkommen, även ifall man var lite ovan vid den under gårdagens halvmara. Passa därför på och njut av bägge så mycket det bara går, för man vet aldrig när det varma, härliga vädret kan försvinna.

Dessutom är solljus (samt friskluft) rena dundermedicinen som det dessvärre har kablats ut alltför mycket skrämsel och rädsla kring genom åren. Åtminstone på våra breddgrader bör manvara betydligt mer rädd för alla kemikalier i solkrämerna än att bli lite solbränd.
Något jag kommer att prata mer om den kommande veckan.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: