Några av gifterna i vår omgivning som förstör din hälsa (och livskvalité)

För att kunna få ut mesta möjliga av ditt liv behöver du minimera många av gifterna som finns i din omgivning. Man kan säga att det pågår en sorts lågintensiv biologisk krigföring som vi ofta inte tänker på men som har stor inverkan på vår hälsa och livskvalité.
Det är trots allt kombinationen av dessa lågintensiva vapen som gör att flertalet människor går omkring och är sjuka, trötta och deprimerade.

VI är trots allt inte skapta för att leva i detta uppkopplade, högteknologiska IT-samhälle som är en fortsättning på industrialismen. Industrialismen, vars biverkningar bla August Strindberg varnade för redan under sent 1800-tal.

Men vilka är då de här biologiska vapnen som vi utsätts för dagligen och som vi bör vara medvetna om?
Det är trots allt medvetenheten (om hur det ligger till) som behövs för att vi ska kunna ta till oss lösningarna. Dessa lösningar kommer jag därför att ta upp i uppföljaren till denna film.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin.
Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

-Hemsida: vinnarskolan.se
-Instagram: https://www.instagram.com/alexsoderbergvinnarskolan/
-Rumble: https://rumble.com/c/c-3726497
-Facebook: https://www.facebook.com/vinnarskolan.se/
-Vinnarpodden (Spreaker): https://www.spreaker.com/show/vinnarp…

#vinnarskolan #alexandersoderberg #personligutveckling

Dela visdomen!

Se även: