Man lär sig mycket från de dåliga dagarna

Ibland har man riktigt dåliga dagar och det är bara att acceptera, alla dagar kan ju inte gå som på en räkmacka. Dock är det faktiskt inte dagarna (eller omständigheterna) i sig som gör dem dåliga utan snarare hur du tar dem, dvs hanterar dem. Jag hade själv en sådan dålig dag under årets Lidingölopp den gångna helgen. Jag fick tidigt i loppet problem med ett lätt krampande lår och fick sedan kämpa ordentligt under de resterande två milen.

Tiden blev några minuter långsammare än förra året och man var med rätta ganska besviken. Dock lärde jag mig en hel del från denna pärs som jag annars inte hade lärt mig ifall allt hade gått som på räls. Därför är det just de jobbiga, tuffa dagarna som ger de bästa lärotillfällena för det är hur du hanterar motgångarna som krattar manegen för framtida segrar (eller nya bakslag).

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin.
Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

-Hemsida: vinnarskolan.se
-Instagram: https://www.instagram.com/alexsoderbergvinnarskolan/
-Rumble: https://rumble.com/c/c-3726497
-Facebook: https://www.facebook.com/vinnarskolan.se/
-Vinnarpodden (Spreaker): https://www.spreaker.com/show/vinnarp…

#vinnarskolan #alexandersoderberg #personligutveckling

Dela visdomen!

Se även: