Karnuari – Ett bättre (och mer välsmakande) alternativ till ’Veganuari’

Jag delar mina ärliga tankar om den s k utmaningen ’Veganuari’ där man tydligen inte ska äta vare sig kött eller mejeriprodukter (dvs ingenting som kommer från djur) under hela januari månad. Detta då det uppenbarligen ska vara bra för djur, natur, hälsa och planeten men undersöker man det hela närmre inser man snart att så inte är fallet.
Vad finns det då för mening med att plåga sig själv på detta sätt under hela 31 dagar?

Varför inte istället anta en utmaning som faktiskt smakar gott och är bättre för djur, natur och inte minst din egen hälsa? En utmaning där du bara äter animalier (och ingenting annat) under en hel månad, varför namnet ’Karnuari’ passar utmärkt.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: