Jag tog mig igenom för fjärde gången! (Stockholm marathon 2023)

Igår sprang jag mitt livs fjärde Stockholm marathon (och nionde totalt) vilket som vanligt var en både ödmjukande och karaktärsdanande upplevelse. Redan på förhand visste jag att det gångna årets skavanker skulle kunna göra sig påminda under loppets gång vilket till viss del också inträffade.

Jag klarade mig till sist in bland de 60 bästa och tog mig in under 2:39 med världens stummaste och krampaktigaste vader. Någon gång ska jag kunna behärska hela distansen och inte bara första 25 km!!

Är såhär i efterhand glad över att jag tog mig igenom denna utdragna pärs ännu en gång och det med två intakta ben dessutom. Nu blir det minst en veckas vila innan jag börjar om på ny kula och så sakteliga jobbar mig upp mot de stora målen.

Ett stort tack till den fantastiska publiken och alla funktionärer som stöttade mig under loppets gång. Ni var en viktig del i den folkfest som ägde rum.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: