Italien och Ungern visar vägen (mot syntetkött och äckel i maten)

Det är sällan jag kommenterar politiska nyheter på min kanal men när det gäller frågor som rör vår hälsa och livskvalité kan jag inte låta bli då maten vi äter är en viktig fråga i allra högsta grad.
Så viktig att den inte enbart är oumbärlig (för äter vi inte så dör vi) utan även en del av vår identitet.

Alla försök till att frånta ett (eller flera) folk dess maträtter och kulinariska traditioner är därmed liktydigt med att försöka frånta det deras historia, kultur och historiska band till jorden.

Därför är det bra att vissa länders företrädare säger ifrån ordentligt när överstatliga organisationer och politiker (tillsammans med populärkulturen) försöker att normalisera och introducera insektsätande.
Civilkurage är en viktig faktor ifall man vill bevara sin heder och lyckas uppnå några större mål här i livet.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: