Ibland får man glädja sig åt de små sakerna

Dagens maratonlopp i spanska Málaga (som var mitt livs åttonde i ordningen) gick verkligen inte bra, vilket var delvis väntat med tanke på hur formen sviktat de senaste veckorna. Trots det får jag vara glad över det faktum att jag fullföljde ännu en mara, även ifall vädret och formen lämnade mycket att önska.

Dock är det ingen idé att älta det länge till för det fanns ju faktiskt många bra saker som inträffade i samband med loppet och under denna resa. Det är de positiva sakerna man får försöka ta med sig, och i synnerhet de små sakerna som till synes kan verka obetydliga men som på det stora hela kan göra en stor skillnad. Att bara få några dagar av värme, mer dagsljus och god mat och dryck var i sammanhanget fördelar som definitivt utjämnade besvikelsen av det missade målet.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin.
Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

-Hemsida: vinnarskolan.se
-Instagram: / alexsoderbergvinnarskolan
-Rumble: https://rumble.com/c/c-3726497
-Facebook: / vinnarskolan.se
-Vinnarpodden (Spreaker): https://www.spreaker.com/show/vinnarp…

#vinnarskolan #alexandersoderberg #personligutveckling

Dela visdomen!

Se även: