Framgång föder framgång

Att det går bra för många svenskar inom flertalet idrotter just nu (framförallt damfotbollen, friidrotten och vinteridrotter) är givetvis glädjande av många skäl. Inte minst att de nuvarande framgångarna sporrar många yngre förmågor och talanger att verkligen satsa och hålla. på längre, dvs de föder nya framtida framgångar.

Dock har framgångarna inte vuxit fram över en natt utan ofta varit resultatet av att några få pionjärer banade vägen en gång i tiden. En gång när allt såg nattsvart och hopplöst ut men det var just deras prestationer som visade att det faktiskt inte var omöjligt och kort därefter vällde fler framgångar in på löpande band.

Detta gäller givetvis inte bara inom idrotten utan kan appliceras på i princip vilket livsområdet som helst.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: