Föräldrabeteendet som skadar växande barn (garanterat)

Många föräldrar verkar leva i villfarelsen att kolla lite på mobilen när man är ute med sitt/sina barn inte gör någon större skada. Inget kunde vara mer naivt då bekräftelse är bland det kanske viktigaste som växande barn behöver. Särskilt i dessa dagar när alla sitter som försjunkna i sina mobiler hela tiden.

Det som händer när ett barn inte blir bekräftat är att det försöker söka bekräftelsen på annat håll istället. Oftast genom att föra ett himla liv och göra saker som påkallar uppmärksamhet. Föräldrarnas nonchalans av detta under uppväxtåren blir (med stor sannolikhet) andras problem längre fram.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: