För män börjar festen vid 30 fyllda (ifall man spelat sina kort väl)

Det finns många män som idag matas med villfarelsen att deras biologiska topp på något sätt skulle vara nådd och förbi dagen de fyllt 30.
Naturen och den biologiska verkligheten säger dock det helt motsatta, dvs att en mans topp uppnås först i de sena 30-åren (kring 38-41) vilket är helt logiskt.

Se och lyssna på filmen ifall du vill höra mig förklara varför det är så. Den är även tänkt att motivera unga män att redan i unga år försöka bli det bästa av sig själva då livet längre fram (i 30- och 40-åren) kan bli fenomenalt ifall de spelat dessa kort rätt.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: