Warning: Undefined array key "options" in /customers/b/b/c/vinnarskolan.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 93 Fem lärdomar från Vasaloppet som även du kan ta till dig (uppföljning) - Vinnarskolan

Fem lärdomar från Vasaloppet som även du kan ta till dig (uppföljning)

Förra helgen, dvs sista helgen i Februari, åkte Alexander sitt livs allra första Vasalopp och även ifall det ”bara” var det öppna spåret (och inte det riktiga loppet) så lärde han sig en hel del saker, som man ofta gör när man debuterar med något. I synnerhet när det är tävling och lite mer står på spel än under träning.

Vissa av lärdomarna han erfor var helt nya medans andra var återkommande och i vilket fall vill han gärna dela med sig av de fem viktigaste i denna film. Lärdomar som inte bara kan vara användbara inom idrottstävlingar och motionslopp utan snarare inom tävlingar eller skarpare lägen av allehanda slag. För vill man utvecklas och bli bättre på det man gör så behöver man analysera den senaste prestationen och lära sig av sina misstag så att man inte begår dem på nytt och därmed ökar sina utsikter att lyckas bättre nästa gång.

Dela visdomen!

Se även: