Fem framgångsnycklar – enligt Lloyd B

I föregående film lovade jag att ta upp fem framgångsnycklar som man kan använda sig av för att underlätta resan mot sin egen framgång. Något som inte varit det lättaste att sålla ut då det finns ett otal källor som beskriver just framgångsnycklar. Han fastnade dock för framgångsnycklarna som föreläsaren (och gymnastiktränaren) Lloyd Bachrach tog upp på sin hemsida och företag vid namn ”Yes you can”.

Nycklar som är väldigt enkla att använda sig av och samtidigt ganska underskattade då framgång handlar mer om mental inställning och att regelbundet göra de små sakerna än att ha medfödd talang och endast göra de stora sakerna emellanåt. I de två efterföljande filmerna tänker han därför ta upp två böcker som belyser temat framgång och det som krävs för att bli framgångsrik.

Kort om Alexander
Alexander är en f d analytisk kemist och elitidrottare som sade upp sig från sin femåriga tjänst på ett större LifeScience-företag för att istället påbörja diverse projekt inom personlig utveckling där Vinnarskolan var ett av dem. Detta samtidigt som han tränar på inför Maraton och andra långlopp så gott det går.
Läs gärna mer om Vinnarskolan nedan eller på hemsidan (vinnarskolan.se)

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

/Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: