Detta är Vinnarskolan (reklamfilm)

Alexander ger i denna reklamfilm en kort presentation av Vinnarskolan och dess hemsida. Kompletterande info om Vinnarskolan hittar du nedan och på hemsidan med namnet ”vinnarskolan.se”.

Kort om Alexander
Alexander är en f d analytisk kemist och elitidrottare som för två år sedan sade upp sig från sin femåriga tjänst på ett större LifeScience-företag för att istället påbörja diverse projekt inom personlig utveckling där Vinnarskolan var ett av dem. Läs gärna mer om Vinnarskolan nedan eller på hemsidan (vinnarskolan.se)

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.
Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle.
För varje samhälle är nämligen en spegelbild av människorna som utgör det. Vill vi ha ett mer harmoniskt, dynamiskt och livskraftigt samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor eller åtminstone aktivt sträva efter att bli bättre än vad de är idag.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen Swish: 1236397772 eller Bankgiro: 5188-3304
Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.

Stort tack för din gåva!
Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: