De tunga träningsveckorna härdar mest!

Den gångna veckans träning gick betydligt trögare än veckan innan (med sega, trötta och stumma ben) vilket givetvis bidrog till att träningsglädjen och entusiasmen var något längre än vanligt. De tunga veckorna är aldrig roliga, vare sig när det gäller träning, jobb, familj eller andra livsområden. Dock är de ytterst nödvändiga att ha och genomlida emellanåt. ”Ingen topp utan dalar” som man säger.

Det är ju de tyngre perioderna som härdar mest för det är alltid lätt (eller lättare) att gneta på när livet leker och allt är frid och fröjd. Det är under de svåra tiderna som man testas på riktigt. Det är då man har chansen att bygga karaktär eller rasera den genom att kasta in handduken i ett tidigt skede.
Försök därför att ta dig igenom de tunga veckorna utefter bästa förmåga!

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: