Därför kan ego och prestige bli bromsklossar för träningsmålen

Alexander berättar lite om varför ett stort ego och prestigetänk kan bli stora bromsklossar när det gäller att nå sina träningsmål. Han har själv varit tvungen att släppa på egot lite för att kunna nå sina höga träningsmål, eller åtminstone komma närmre dem.
Att erkänna för framförallt sig själv att man är fullt personligt ansvarig för sina resultat (eller avsaknaden av dem) är ett bra första steg mot något bättre då man blir mer mottaglig för de råd och tips från alla de som har lyckats nå sina träningsmål.

Detta gäller inte bara träning utan de flesta livsområden inom vilka man inte har nått önskvärda resultat.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: