Därför har kläderna betydelse

Alexander och Tobbe samtalar om varför kläderna man bär har en större betydelse än man tror. De är inte bara en identitetsmarkör för många utan sänder även ut en del signaler på ett undermedvetet plan som många inte tänker på. ”Man ska inte döma en bok efter omslaget” heter det men hur gärna vi än vill undvika det så gör vårt undermedvetna det ändå. Vi dras till det som är vackert och tilltalande och vice versa. Kläderna är onekligen något som kan dra till eller stöta bort folk beroende på vad du bär.

En del av den degenerering som härjat i västvärlden det senaste halvseklet har onekligen drabbat modet och klädstilen. Från att ha varit, vacker/stilig och tilltalande har den istället blivit sunkig, intetsägande och ibland rent frånstötande. Ett faktum som är sorgligt och högst verkligt men som absolut går att råda bot på. Därför går de igenom hur man själv kan använda stiliga/snygga kläder till sin fördel och ge sig själv en skjuts framåt i livet. Kläder som dessutom inte behöver vara dyra eller exklusiva för att tilltala omgivningen.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

-Hemsida: vinnarskolan.se
-Instagram: https://www.instagram.com/alexsoderbergvinnarskolan/
-Rumble: https://rumble.com/c/c-3726497
-Facebook: https://www.facebook.com/vinnarskolan.se/
-Vinnarpodden (Spreaker): https://www.spreaker.com/show/vinnarpodden_2

Dela visdomen!

Se även: