Därför bör man avlägga nyårslöften

Snart är det nyår vilket är lite extra speciellt detta årsskifte då vi går in ett skottår och så småningom (den 10 februari) även Drakens år i den kinesiska kalendern.
Det innebär även att det är hög tid att börja skriva upp sina nyårslöften för bara genom att göra detta hör du till en tämligen liten och exklusiv skara (endast 20-30% av svenskarna gör detta).

Men varför bör man ens avlägga nyårslöften?
I denna lilla film ger jag 5-6 goda skäl till varför. Det handlar i mångt och mycket att växa som människa och utmana sig själv.
Dock ska man inte känna sig pressad till att göra det utan det måste även finnas ett genuint begär att vilja bli en bättre och mer fulländad människa. Man ska även ha en rimlig chans att kunna hålla det man lovar.

Bättre är då att skriva ned 2-3 genuina löften som man har en rimlig chans att hålla, snarare än att skriva ned 13-14 stycken på måfå där man kanske lyckas hålla ett.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin.
Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

-Hemsida: vinnarskolan.se
-Instagram: / alexsoderbergvinnarskolan
-Rumble: https://rumble.com/c/c-3726497
-Facebook: / vinnarskolan.se
-Vinnarpodden (Spreaker): https://www.spreaker.com/show/vinnarp…

#vinnarskolan #alexandersoderberg #personligutveckling

Dela visdomen!

Se även: