Därför bör du inte känna vemod inför hemresan

Jag berättar lite kort om varför det är onödigt att känna alltför mycket vemod inför en hemresa och gräma sig över hemkomsten till Sverige (eller var man nu bor). Alltför mycket vemod fyller en med negativa energier och förväntningar över sådant man ändå inte kan kontrollera särsilt mycket (dvs hemresan som ju blir av förr eller senare).

Istället bör fokusera på att plocka ut godbitarna från resan som varit och sedan ta fram dem när man kommit hem igen. Man får se det som att man har haft det bra under resans gång och att det ska bli skönt att komma hem till vardagen och rutinerna igen. Ser man det fortfarande som pest och pina kanske man bör se över sitt liv och fråga varför man lever ett liv som man behöver fly ifrån.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: