Därför är nya NNR stora delar nonsens (Del 2 av 2)

Den nya utgåvan av Nordiska näringsrekommendationerna (2023 års) bjuder på ganska många nymodigheter jämfört med tidigare utgåvor. Dessvärre är flertalet av dem knappast till fördel för vare sig miljön eller mänsklig hälsa, snarare tvärtom. De är mestadels rent nonsens som jag tror att alltfler börjat se igenom.

I denna film går jag närmre in på varför jag anser så vara fallet. Fastän jag inte är formellt utbildad inom näringslära kan jag åtminstone tänka lite kritiskt och använda sunt förnuft, vilket räcker ganska långt.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: