Bör man besöka en plats flera gånger?

Det är inte många platser (dvs orter eller regioner) jag har besökt genom åren som jag återvänt till. Åtminstone inte utomlands och än mindre inom några få år. Just därför ställde jag mig frågan inför denna resa till tyska Bayern ifall det kan vara värt att återse en plats i utlandet, inte bara en utan kanske flera gånger?

Efter denna andra resa till Bayern kan jag blott konstatera att det verkligen kan vara det, fastän det kanske fråntar en möjligheten att besöka en ny, spännande plats. Dock bör det vara en mycket speciell plats som passar dig som handsken och får dig att må bättre när du lämnar den än när du anlände.

I framtiden kommer det definitivt att bli fler resor till denna natursköna region.

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: