Bob proctor’s 12 kraftfulla framgångsregler

Alexander igenom en bok av den kände föreläsaren och motivationscoachen Bob Proctor som (i princip dagligen) har studerat framgång och framgångsrika människor det senaste halvseklet. Inte minst hur det mänskliga psyket fungerar och vilken inverkan våra tankar och inställningar har på de resultat vi får i våra liv.

Grundreglerna som herr Proctor tar upp är väldigt enkla, lättbegripliga och ett måste att behärska för den som önskar bli framgångsrik i sitt liv, oavsett ålder och rådande förutsättningar. Ju tidigare man inser reglernas potential och börjar efterleva dem, desto snarare är man på rätt spår mot sin personliga framgång. Den enda nackdelen med boken är att den än så länge inte finns översatt till svenska, vilket kan bli besvärligt ifall man inte behärskar engelska väldigt väl.

Förutom detta faktum så rekommenderas den varmt av Alexander.

Kort om Alexander
Alexander är en f d analytisk kemist och elitidrottare som sade upp sig från sin femåriga tjänst på ett större LifeScience-företag för att istället påbörja diverse projekt inom personlig utveckling där Vinnarskolan var ett av dem. Detta samtidigt som han tränar på inför Maraton och andra långlopp så gott det går.
Läs gärna mer om Vinnarskolan nedan eller på hemsidan (vinnarskolan.se)

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: