Åtta goda skäl till att resa (oavsett destination)

I denna film (som spelades in under en kortare resa) ger jag åtta goda skäl till varför man bör resa ifall man kan och har möjlighet. Svenskarna är ju sedan länge ett väldigt reseglatt folk som gärna ser sig om omkring ifall de har möjlighet.
Resan i sig behöver varken vara lång eller exotisk för att kunna berika ens liv och berikar ens liv gör den nästan alltid, oavsett vad som sker under dess gång (med några få undantag).

Detta ämne pratar för övrigt jag och en god vän om i ett Vinnarpodd-avsnitt som de spelade in nyligen (se länken nedan):
https://www.spreaker.com/user/15108394/resor-del-1-varfo-r-resa-redigerad

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.

Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle. För varje samhälle är en spegelbild av alla de människor som utgör det och vill vi ha ett bättre och livskraftigare samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen
Swish: 1236397772
eller
Bankgiro: 5188-3304

Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.
Stort tack för din gåva!

Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: