10 egenskaper hos en vinnare

I denna vinnarfilm går jag igenom 10 egenskaper som typiska vinnare besitter.
En vinnare är som sagt inget man föds till, det är något man väljer att bli och man blir det inte över en natt. Att bli en vinnare handlar mer om vinnarinställningen och den förvärvar man genom tålamod, övning och nötandet av små vardagliga förändringar över tid.

Men för att få en god grund att stå på är det viktigt att känna till de huvudegenskaper som utmärker en typisk vinnare, för utan en eller flera av dem blir det svårt att uppnå storslagna segrar i framtiden. Skulle du sakna en eller flera av dem så är det inte lika med din undergång utan då vet du snarare vad du bör jobba på eller förbättra.

Egenskaperna som listas är inte heller oöverkomliga eller omöjliga för någon att uppnå på något sätt då alla faktiskt har potentialen att göra det bästa av sina förutsättningar, hur dåliga och motiga de än må vara.
Egentligen finns det hundratalet egenskaper hos typiska vinnare och därmed skulle det ta en evighet att rabbla upp dem i en enda lång film. Därför valde jag att istället att koka ned dem till tio enkla punkter så att filmen inte blir för lång och tråkar ut tittarna. Punkterna blir samtidigt mer begripliga och överkomliga för en bredare publik vilket är tanken.

Länk till hemsidan (där listan hämtades):
https://www.zwinningmindset.com/10-qualities-of-a-winner/

Kort om Alexander
Alexander är en f d analytisk kemist och elitidrottare som för två år sedan sade upp sig från sin femåriga tjänst på ett större LifeScience-företag för att istället påbörja diverse projekt inom personlig utveckling där Vinnarskolan var ett av dem. Läs gärna mer om Vinnarskolan nedan eller på hemsidan (vinnarskolan.se)

Kort om Vinnarskolan
Syftet med Vinnarskolan är att ge folk de verktyg som behövs för att kunna bli sina bästa versioner, något som inte är helt lätt i dagens värld där störningsmomenten och de kortsiktiga belöningarna är fler än någonsin. Alexander menar dock att det är fullt möjligt att övervinna dessa hinder som står i vägen för ett framgångsrikt liv och att vägen dit går genom att bit för bit ändra sina vanor. Det är det som alla former av personlig utveckling bygger på.
Vinnarskolans vision är därför att ge folk utomordentliga verktyg till självförbättring så att de med tiden kan formas till de bättre människor som bygger morgondagens samhälle.
För varje samhälle är nämligen en spegelbild av människorna som utgör det. Vill vi ha ett mer harmoniskt, dynamiskt och livskraftigt samhälle så måste individerna som utgör det bli bättre människor eller åtminstone aktivt sträva efter att bli bättre än vad de är idag.

Besök därför gärna hemsidan ”vinnarskolan.se” där jag löpande kommer att lägga ut poddar, filmer och artiklar som berör det mesta inom personlig utveckling. Helt gratis dessutom!

Gillar du Vinnarskolan och det jag gör?
Donera då gärna en slant till antingen Swish: 1236397772 eller Bankgiro: 5188-3304
Ditt stöd betyder oerhört mycket för mitt fortsatta arbete i att driva, utveckla och förbättra Vinnarskolan.

Stort tack för din gåva!
Alexander Söderberg
Ordf Vinnarskolan

Dela visdomen!

Se även: